4

WELKOM BIJ JOY!

Posted on

Welkom op de tijdelijke internetpagina van Joy Vrijetijdskleding. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om ons digitale huis ook de positie te geven welke deze verdiend. Wij willen namelijk met de nieuwe site de bereikbaarheid van Joy vergroten en daarnaast ook de mogelijkheid bieden om online alvast rond te kijken en eventueel alvast je aankoop te doen.

Wij verwachten dat we deze site eind 2016 online zullen hebben. Voor nu hebben we een korte samenvatting van ons assortiment en vestigingen opgesteld, zodat je alvast zeker weet dat Joy altijd de beste keuze is!

De Merken van Joy

Joy Vrijetijdskleding kent door haar rijke historie een breed merkaanbod voor hem en haar. Alle bekende merken zijn hier vertegenwoordigd. Een kleine greep uit de merken van Joy:

Dames: Angels, Buena Vista (Vanaf Februari 2017), Cecil, Circle of Trust, Cars Jeans, Catwalk Junkie, Cup of Joe, Dayz, Edc Women, Elvine, Enjoy, Esthrz, Fabulous Fabs, Garcia, Gafair, G-star, Geisha, Happy Socks, In Shape, Jacqueline de Yong, LTB, Levi’s, MAC, MOD Jeans, Met Jeans, Mavi Jeans, Only, Opus, Pieces, Petrol, Replay, Maison Scotch (Vanaf Januari 2017),  Superdry, Street One, Tannery, Tommy Hilfiger Denim, Tom Tailor Denim, Tommy Hilfiger Socks, Transfer Fashion, Tramontana, Vila, Vero Moda, Wilskin & meer…

Heren: A Fish named Fred, Born with Appetite, Brams Paris, Casa Moda, Camel Active, Cars Jeans, Cast Iron, Diesel, Dstrezzed, Culture, Elvine, Fellows, Fred Perry, Gant, Garage, G-Star, Happy Socks, Heroes on Socks, Noize, Jack & Jones Premium, Jack & Jones Jeans Intelligence, Jack & Jones Core, Jack & Jones Originals, Jack & Jones Footwear, JC Rags, Kultivate, Levi’s, Muchachomalo, Mustang, No Excess, Only & Sons, Petrol, Pierre Cardin (vanaf Februari 2017), Pig & Hen, Pioneer, PME Legend, Red Point, Redfield, Replay, Slater, Selected, Solid, S.Oliver, Superdry, Tannery, Timezone, Tommy Hilfiger Denim, Tom Tailor, Tommy Hilfiger Socks, Twinlife, Vanguard, Weekend Offender, Wilskin, Wrangler, Zaccini & meer…

LittleJoy: Sinds november 2015 is LITTLE JOY gevestigd in de kelder van Joy Roden. Zij verkopen kinder en tienermode van Cars Jeans, Petrol, Name It, Indian Blue Jeans, Levi’s en Tommy Hilfiger (vanaf Januari 2017).

Tot snel bij Joy? U treft de grootste keuze bij Joy Roden. Hier heeft u ruim 2.000m2 met bijna alle topmerken van Joy!

One thought on “WELKOM BIJ JOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *