littlejoyblog

Nu ook Little Joy!

Posted on

RODEN- Een verademing. Een logische stap ook. Want wat is Roden zonder echte kinderkledingzaak? Een winkel met merken waarin ieder kind graag gezien wordt, dát ontbrak er nog in het winkelhart van het Noorden. En dat wisten Joy-man Jeroen Bezu en vriendin Cabien van Teeffelen ook. Samen bedachten zij het concept, gingen de boer op en openden Little Joy.
De kelder van het modewarenhuis is de place to be voor kinderen die houden van leuke, modische kleding. De collecties van Petrol en Cars -merken die het ook goed doen bij volwassenen- hangen er volop in de schappen. Stoere vesten voor jongens van mooie materialen, truien met hippe prints, maar ook overhemdjes met een stropdas voor aan de kersttafel. Glitterjurkjes voor de meiden, leren treggings, een legging maar dan met zakken of ritsen en lekker, langere gebreide vesten.

LITTLE JOY opende 14 november, maar nu al weten de klanten de zaak aardig te vinden, vertelt Cabien, samen met Jeroen eigenaar van de zaak. “Nu zijn we weer compleet, zo voelt het. Het hele gezin moet bij Joy terecht kunnen. En dat lukt nu LITTLE JOY erbij is. We beginnen bij maat 104 en lopen door tot 176 (per merk afhankelijk). De jeans verkopen we voornamelijk van Name It. Ze zijn hip en uitgewerkt, sommigen met studs of ritjes en de pasvorm is super. Bovendien zijn ze heel betaalbaar. Je hebt er al een vanaf 29,95”, weet Cabien die naast bovenkleding ook ondergoed en accessoires als shawls, tasjes, haarversieringen en riemen verkoopt. “Dus ook voor leuke cadeautjes kunnen mensen bij ons terecht.” Ook prettig: iedere maand hangen er nieuwe items in de rekken. LITTLE JOY werkt met een aantal merken die maandelijks iets nieuws brengen. Wel zo leuk voor echte fashionista’s die graag volgens de laatste trends gekleed gaan.

LITTLE JOY zit in de kelder van Joy Roden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *