Zou u meer willen weten over…

Maak kennis met enkele van onze medewerkers.

...of bekijk onderaan deze pagina onze openingstijden

Enkele toppers van Joy

“Als van oorsprong Nederlands merk is er geen enkel merk beter in staat om een goede, betaalbare broek te maken voor de Nederlandse man. Of het nu om de Aviator, de Bare Metal, Commander, Skyhawk of de nieuwste Skymaster gaat. Joy heeft ze natuurlijk allemaal voor u klaar liggen!

pme-legend-1024x683
PME Legend Jeans Met alle modellen in bijna alle kleuren biedt Joy hierin het grootste assortiment tot en met lengte 38!

“Tommy Hilfiger is al jarenlang een toonbeeld voor mode en kwaliteit. Het logo met de vlag is verbonden aan vele generaties en blijft staan voor een aantal kernwoorden: duurzaam, stijl en modern.”

post-2
Tommy Hilfiger Denim Verkrijgbaar bij Joy Roden en Haren. Vanaf januari ook bij LITTLE JOY.

“Voor dames en heren is Superdry al menig jaar een vaste peiler in het assortiment van Joy. De kleding is fris met leuke contrasten en van de juiste kwaliteit. Je staat er eigenlijk altijd sportief, maar toch goed op!”

post-11
Superdry Verkrijgbaar in alle winkels.

Begonnen met de 501 en al 35 jaar in het assortiment van Joy. Uiteraard is ook de huidige hype bij Joy te krijgen (zelfs voor de kids bij LITTLE JOY)!

post-19
Levi’s Collecties voor dames, heren en kids bij Joy & LITTLE JOY Roden
Stenen winkels
8
Spijkerbroeken op voorraad
20127
Koppen koffie sinds 1981
364754
Klanttevredenheid
9

Impressie

post-16
post-9
post1
post-8
Tom Tailor Denim Shop Dames Roden

WILT U MEER WETEN OVER JOY VRIJETIJDSKLEDING?

Waarom kiest u voor Joy?

Bij Joy gaat het om de winkelbeleving en wil het duidelijk maken dat het nergens zo leuk is om te winkelen als bij de verschillende vestigingen van Joy. Deze winkelbeleving wordt gerealiseerd door middel van 4 verschillende pijlers, namelijk:

  • Gratis voor de deur parkeren
  • Dé jeansspecialist van Noord Nederland met Dames- en herenmode van A-merken voor elke gelegenheid
  • Enthousiast en vakkunidig personeel
  • Service en tevredenheid van de klant staat ten allen tijde voorop

Maatschappelijk verantwoord

Bij Joy vinden wij het belangrijk dat de producten die verkocht worden, onder
eerlijke omstandigheden zijn gemaakt.

  • Daarom kiest Joy bewust voor merken die het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.
  • Deze merken houden zich aan een “Code of Conduct” waarin de producten op een verantwoordelijk manier worden geproduceerd, aan het milieu gedacht wordt en waar werknemers onder goede arbeidsomstandigheden werken.
  • Dit maakt dat de klant met een goed gevoel bij Joy kan winkelen.

Het team van Joy

Over ons

Joy is onderdeel van Bezu & Bezu Modebedrijven B.V. , een keten met ruim 35 jaar ervaring en momenteel 8 vestigingen in het noorden van Nederland. In 1979 is alles begonnen in een kleine winkel van 40 m2 in Roden met de naam Bucky. In de loop van de tijd is Bezu & Bezu uitgegroeid tot een groot, betrouwbaar modebedrijf met liefst 8 vestigingen. De winkel Bucky bestaat nog steeds en voorziet nog steeds de trouwe klant van kwaliteitsbroeken. Bucky is afgezien van enige automatisering weinig tot niets veranderd vergeleken met de opening in 1979. Zoals er bij Bucky wordt gezegd: “We zijn gewoon normaal gebleven”. Buiten het “gewone, normale Bucky” is er op 9 september 1981 door Bezu & Bezu een grote winkel geopend onder de naam “Joy Vrijetijdskleding”. Hiermee werd er een groei gerealiseerd binnen het mooie dorp Roden. In de loop van de jaren zijn er meer vestigingen bijgekomen in Haren, Leek, Zuidhorn, Zuidlaren en het al bekende Roden.

PME Legend Heritage – a tribute

diesel_logo_2015
thumb_5036_logo_retailer_1x
logo
300x200_tommy-hilfiger_logo1
only_logo_500x417_01

Laatste nieuws

4

WELKOM BIJ JOY!

Welkom op de tijdelijke internetpagina van Joy Vrijetijdskleding. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om ons digitale huis ook de positie te geven welke deze verdiend. Wij willen namelijk met de nieuwe site de bereikbaarheid van Joy vergroten en daarnaast ook de mogelijkheid bieden om online alvast rond te kijken en eventueel alvast […]

littlejoyblog

Nu ook Little Joy!

RODEN- Een verademing. Een logische stap ook. Want wat is Roden zonder echte kinderkledingzaak? Een winkel met merken waarin ieder kind graag gezien wordt, dát ontbrak er nog in het winkelhart van het Noorden. En dat wisten Joy-man Jeroen Bezu en vriendin Cabien van Teeffelen ook. Samen bedachten zij het concept, gingen de boer op […]

beste_bedrijf_bedanktklein

Joy Roden bedrijf van het jaar!

Joy gekozen tot Beste Bedrijf van Noordenveld 2016! NOORDENVELD- Even om te beginnen. Duidelijkheid te verschaffen. Er zijn vijf bedrijven in de gemeente genomineerd. Vijf zaken die kans maakten om het predicaat ‘Beste Bedrijf van Noordenveld’ een jaar lang te mogen dragen. Bedrijven door het winkelend publiek gekozen. En niet alleen om de hoeveelheid stemmen, […]

Meer nieuws